Traineeship commissaris

Elke ochtend worden zo’n 6.000 mensen wakker in een huis van Vincio Wonen. In Heerlen, Hoensbroek en Brunssum. Een buurt waarvan ze zeggen: ‘Hier ben ik thuis’. In een buurt met de nodige uitdagingen misschien. Wij zetten ons in voor deze bewoners. Voor hun thuis.

Bij Vincio Wonen maak je maatschappelijke impact, want wonen is belangrijk. We staan voor een uitdagende opgave en we zijn ambitieus. Van ons vraagt dat denken, daadkracht en ook flexibiliteit. En er is veel ruimte voor initiatief, om jezelf te zijn, en zijn er volop kansen je te ontwikkelen. We geloven dat onderlinge verschillen ons als collega’s en als organisatie versterken en iedereen is bij ons welkom! Ons kantoor aan de Heisterberg in Hoensbroek kent een open sfeer en er staat regelmatig een Limburgse vlaai klaar in onze leefkeuken en anders pak je een stuk fruit uit de mand.

De RvC Vincio Wonen biedt een traineeship voor een aankomend toezichthouder.
 

Traineeship voor een aankomend commissaris

We bieden een traineeship voor een toezichthouder in wording, iemand die de leergang voor aankomend commissaris heeft doorlopen en die staat te popelen om praktijkervaring op te doen. De RvC van Vincio Wonen zoekt iemand zonder toezichthoudende ervaring.

Wij zoeken iemand die enthousiast is, innovatief en graag zijn/haar/hen tijd inzet voor de eigen toekomst als toezichthouder. Iemand tussen de 25 en 40 jaar met een toekomst in het Limburgse.

Diversiteit zien wij als kracht; daarom ontvangen wij graag reacties van iedereen die zich gekwalificeerd voelt: mannen, vrouwen, personen met een Nederlandse en cultureel diverse achtergrond en personen met uiteenlopende professionele achtergrond. Wij kijken altijd naar de complementariteit in ons team en zoeken daarom iemand van generatie Y, een millennial.

Wat vragen wij?

 • Je bent enthousiast en hebt de ambitie om een goede en betrokken commissaris te worden.
 • Je bent inhoudsgericht en in staat je praktijkkennis te vertalen naar beleidsmatig niveau.
 • Je weet voldoende tijd vrij te maken om je stageperiode tot een succes te maken.
 • Je bent aantoonbaar maatschappelijk betrokken.
 • Je wil graag meer kennis opdoen over de volkshuisvestelijke opgave.
 • Je denkt vernieuwend, ondernemend en bent creatief.
 • Je woont of werkt in de provincie Limburg, hier ligt je toekomst.

Wat bieden wij?

 • Een stageplek voor de duur van 1 jaar.
 • Begeleiding en coaching door een vast lid van onze RvC.
 • Veel ervaring opdoen in de wereld van volkshuisvestelijke opgaven.
 • Vergoeding van reiskosten of andere onkosten.

Direct solliciteren via deze link. Je reactie wordt verwerkt door VacaturePro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en de overige correspondentie.

We zien jouw motivatie en cv graag tot 13 mei 2024 verschijnen. De gesprekken staan ingepland voor maandag 10 juni 2024 tussen 10.00 en 16.00 uur.
Een aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wil je meer informatie? Neem contact op met:

Angelique Burkart (adviseur P&O) op 045 - 2086105 of via [email protected]

Terug
Terug
Vinco Wonen