Wij gaan verhuizen! Op 27 en 28 februari is ons kantoor gesloten. Op 27 februari zijn we wel telefonisch bereikbaar.
Wij gaan verhuizen! Op 27 en 28 februari is ons kantoor gesloten. Op 27 februari zijn we wel telefonisch bereikbaar.

Vacature coördinator wonen

Vincio Wonen zoekt...

Vincio Wonen maakt zich al 100 jaar sterk voor wonen in Parkstad Limburg. Wij werken elke dag aan passend wonen in een prettige omgeving voor mensen die daarin zelf niet kunnen voorzien. Ruim 2.800 huishoudens in Heerlen, Hoensbroek en Brunssum zijn thuis bij ons. Daarnaast beheren we winkels en garages. Tevreden huurders, jong en oud, alleenstaand of gezin; daar gaan we voor!

Wij zijn op zoek naar een coördinator wonen voor 28 tot 32 uur per week.

Over Vincio
Ons team bestaat uit 32 medewerkers. Onze organisatie is sterk in beweging. We werken open en transparant en staan midden in de samenleving. In ons werk hechten wij veel waarde aan goed contact en samenwerking met onze huurders, woningzoekenden en andere stakeholders. Samen werken we aan prettig wonen in onze regio.

Vincio Wonen werkt aan een nieuwe identiteit, die past bij wat wij als woningcorporatie willen uitstralen en wat wij willen betekenen voor onze huurders en stakeholders in Heerlen, Brunssum en Hoensbroek. Op alle mogelijke fronten in onze dienstverlening – online, offline én face to face - draait het om de klant: de (toekomstige) huurder en/of onze maatschappelijke partners. Hiervoor hebben we een omslag gemaakt van een gesloten en naar ‘binnen’ gerichte organisatie naar een open en naar ‘buiten’ gerichte organisatie.

De functie
Als coördinator wonen heb jij talent voor klantgericht werken en communicatie. Je bent in operationeel opzicht de “linking pin” tussen het team wonen en de manager wonen en vastgoed. Omgevingsbewustzijn, resultaatgerichtheid en samenwerken zitten in je DNA. Beschik jij daarnaast nog over ruime kennis en ervaring van het verhuur-, bemiddelings- en verkoopproces en heeft het huurrecht geen geheimen voor je? Dan zouden wij graag met je kennismaken.

Wat vragen wij?

 • relevante HBO opleiding
 • 4 jaar werkervaring in een soortgelijke coördinatorrol
 • talent voor communicatie
 • een gedreven professional met coachende vaardigheden
 • ervaring met het gebruik van computerprogramma’s zoals SharePoint en NCCW

Wat bieden wij?

 • een zeer afwisselende baan voor minimaal 28 en maximaal 32 uur per week
 • flexibel werken;
 • een takenpakket met ruimte voor eigen initiatief;
 • een prettige werkomgeving in een organisatie die volop in ontwikkeling is;
 • een loopbaanbeleid op basis van talentmanagement met goede opleidingsmogelijkheden;
 • een jaarcontract met inschaling conform schaal J (CAO Woondiensten). In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan kan de arbeidsovereenkomst worden omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Meer informatie en reageren?
Spreekt deze vacature je aan en wil je met ons meebouwen aan Vincio Wonen? Stuur dan je sollicitatie vóór 17 februari 2020 naar vacature@vinciowonen.nl.

Planning
De eerste gesprekken worden woensdag 4 maart 2020 gevoerd. De tweede gespreksronde staat gepland op woensdag 11 maart 2020. En op maandag 23 maart 2020 vindt het eindgesprek plaats.

Functieprofiel
Bekijk het functieprofiel

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over deze functie of over Vincio Wonen? Ik hoor ze graag. Neem dan contact met mij op via 045 - 20 86 105 of via a.burkart@vinciowonen.nl

Angelique Burkart
Adviseur personeel en organisatie

Vragen over deze functie of over Vincio Wonen? Ik hoor ze graag. Neem dan contact met mij op via 045 - 20 86 102 of via p.heimans@vinciowonen.nl

Patrick Heimans
Manager wonen en vastgoed
Terug
Terug
Vinco Wonen