In verband met het coronavirus is ons kantoor gesloten tot en met dinsdag 28 april a.s. We zijn wel gewoon telefonisch bereikbaar!
In verband met het coronavirus is ons kantoor gesloten tot en met dinsdag 28 april a.s. We zijn wel gewoon telefonisch bereikbaar!

Vacature senior projectleider vastgoedbeheer

Vincio Wonen zoekt...

Vincio Wonen maakt zich al 100 jaar sterk voor wonen in Parkstad Limburg. Wij werken elke dag aan passend wonen in een prettige omgeving voor mensen die daarin zelf niet kunnen voorzien. Ruim 2.800 huishoudens in Heerlen, Hoensbroek en Brunssum zijn thuis bij ons. Daarnaast beheren we winkels en garages. Tevreden huurders, jong en oud, alleenstaand of gezin; daar gaan we voor!

Wij zijn op zoek naar een senior projectleider vastgoedbeheer voor 36 uur per week.

 

Over Vincio
Ons team bestaat uit 32 medewerkers. Onze organisatie is sterk in beweging. We werken open en transparant en staan midden in de samenleving. In ons werk hechten wij veel waarde aan goed contact en samenwerking met onze huurders, woningzoekenden en andere stakeholders. Samen werken we aan prettig wonen in onze regio.

Vincio Wonen werkt aan een nieuwe identiteit, die past bij wat wij als woningcorporatie willen uitstralen en wat wij willen betekenen voor onze huurders en stakeholders in Heerlen, Brunssum en Hoensbroek. Op alle mogelijke fronten in onze dienstverlening - online, offline én face to face - draait het om de klant: de (toekomstige) huurder en/of onze maatschappelijke partners. Hiervoor hebben we een omslag gemaakt van een gesloten en naar ‘binnen’ gerichte organisatie naar een open en naar ‘buiten’ gerichte organisatie.

De functie
Als senior projectleider vastgoedbeheer ben je kwaliteitsbewust en heb je talent voor klantgericht (samen)werken en vastgoedbeheer. Omgevingsbewustzijn, resultaatgerichtheid en samenwerken zitten in je DNA. Beschik jij daarnaast nog over ruime kennis en ervaring van technisch beheer, planmatig en contract onderhoud, meerjarenonderhoudsbegroting, en heeft de (sociale) huursector geen geheimen voor je? Dan zouden wij graag met je kennismaken.

Wat vragen wij?

 • relevante hbo-opleiding
 • bij voorkeur opleiding energieadviseur en NEN 2767
 • 7 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • talent voor interne en externe communicatie
 • een gedreven professional met coachende vaardigheden
 • kennis en ervaring met het gebruik O-Prognose, VABI en NCCW is een pré
 • een commerciële instelling
 • ervaring met aanbestedingstrajecten
 • ervaring met conditie gestuurd onderhoud op basis van NEN 2767

Wat bieden wij?

 • een zeer afwisselende baan voor 36 uur per week
 • flexibel werken
 • een takenpakket met ruimte voor eigen initiatief
 • een prettige werkomgeving in een organisatie die volop in ontwikkeling is
 • een loopbaanbeleid op basis van talentmanagement met goede opleidingsmogelijkheden
 • een jaarcontract met inschaling conform schaal J (CAO Woondiensten). In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan kan de arbeidsovereenkomst worden omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Meer informatie en reageren?
Spreekt deze vacature je aan en wil je met ons meebouwen aan Vincio Wonen? Stuur dan je sollicitatie naar a.burkart@vinciowonen.nl.

Voor meer informatie over deze functie en over Vincio Wonen kun je contact opnemen met Angelique Burkart, adviseur P&O, via 045 – 20 86 105. Of met Patrick Heimans, manager wonen en vastgoed, via 045 – 20 86 102.
 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over deze functie of over Vincio Wonen? Ik hoor ze graag. Neem dan contact met mij op via 045 - 20 86 105 of via a.burkart@vinciowonen.nl

Angelique Burkart
Adviseur personeel en organisatie

Vragen over deze functie of over Vincio Wonen? Ik hoor ze graag. Neem dan contact met mij op via 045 - 20 86 102 of via p.heimans@vinciowonen.nl

Patrick Heimans
Manager wonen en vastgoed
Terug
Terug
Vinco Wonen