Project Aldenhof

Aantal woningen: 24


Over dit project

Tussen de Aldenhofstraat en Pastoor Schleidenstraat worden 24 nieuwe appartementen gebouwd. De bouwpartner van Vincio Wonen is Vlassak Aannemingsmaatschappij BV.

Wat gaan we doen?
 

De appartementen die gebouwd worden zijn duurzaam. Ze hebben energielabel A, zonnepanelen, een warmtepomp en er is geen gasleiding aanwezig. Koken gebeurt elektrisch en de woning wordt verwarmd met vloerverwarming (met zoneregeling per ruimte). In de badkamer is naast de vloerverwarming ook een zogenaamde handdoekradiator. Bijzonder bij dit appartementencomplex is dat de parkeerplaatsen niet in de kelder van het gebouw zijn, maar op maaiveld niveau. De berging is op dezelfde verdieping als de woning. De appartementen zijn levensloopbestendig, dus rolstoel of rollator toegankelijk.

De woningen zijn sociale huurwoningen (DAEB). De inschrijving op de woningen vindt straks plaats via de website Thuis in Limburg (www.thuisinlimburg.nl).

Voor de naamgeving van het appartementencomplex is een wedstrijd onder omwonenden uitgeschreven. Tot we een mooie nieuwe naam hebben spreken we van project Aldenhof.

Wat bouwen we?

 • 24 appartementen
 • 2 slaapkamers
 • 4 woonlagen met galerij.
 • Ruime balkons
 • Berging op etagevloer
 • Parkeerplaatsen op maaiveld
 • Energielabel A
 • Geen gas, wel zonnepanelen en warmtepomp
 • DAEB woningen

Woont u in de omgeving van dit project en ervaart u overlast?

Woont u in de buurt Aldenhof en ervaart u meer overlast dan je mag verwachten bij een bouw? Of ziet u mensen rond het bouwterrein die er niet thuishoren? We horen het graag van u.


 

Nieuwsbrieven
 


 

Woont u in Aldenhof en heeft u een reparatie?

Woont u in Aldenhof en is er iets kapot is in uw woning of er is een storing?
Dan hoeft u natuurlijk niet te wachten. Wij lossen dit voor u op.

U kunt uw reparatieverzoek online melden via

Reparatieverzoek

Of u kunt ons bellen via ons reparatie servicenummer: 045 522 32 88Veelgestelde vragen

 • Welke overlast kan ik verwachten?

  Het inrichten van het bouwterrein start in juli en begin september starten we met de bouwwerkzaamheden. Het vrachtverkeer rijdt via de Aldenhofstraat (inrit) naar de Pastoor Schleidenstraat (uitrit). Grote vrachttransporten zullen onder begeleiding manoeuvreren om de veiligheid te borgen. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 17.00 uur.


Contact

Heeft u vragen of klachten over dit project? neem dan contact op met:


Ben Scheepers
Projectleider vastgoed
Terug
Terug
Vinco Wonen