Op donderdag 8 december is ons kantoor vanaf 15.00 uur gesloten i.v.m. een kerstbijeenkomst
Op donderdag 8 december is ons kantoor vanaf 15.00 uur gesloten i.v.m. een kerstbijeenkomst
TestOp donderdag 8 december is ons kantoor vanaf 15.00 uur gesloten i.v.m. een kerstbijeenkomst

Jezelf buitengesloten

Je wil nog snel een boodschap doen en trekt de deur achter je dicht. En dan bedenk je dat je de sleutels vergeten bent. Hoe kom je weer binnen? Wanneer u zich buitensluit bij uw woning, kan Vincio Wonen u helaas niet helpen. Wij hebben geen reservesleutels van uw woning

De beste oplossing is dat u een reservesleutel afgeeft bij de buren. Wanneer dat niet kan of de buren zijn er niet, dan kunt u het beste contact opnemen met een slotenmaker. Deze kosten zult u zelf moeten betalen.

Helaas zijn er huurders geweest die contact hebben opgenomen met slotenmakers die woekerprijzen vragen. Dit kan oplopen tot wel 500 euro voor het openmaken van een deur en dat voor nog geen minuut werk. Dit zijn oplichters die misbruik van u maken als u in nood bent.

Wij als Vincio Wonen willen u graag verwijzen naar betrouwbare bedrijven. Deze bedrijven hanteren duidelijke tarieven. We hebben twee bedrijven voor u waar u contact mee kunt opnemen als u zich heeft buitengesloten. De kosten blijven helaas voor u. U rekent de kosten dan ook zelf met het bedrijf af.

Tip slotenmakers:

Interslot

045 - 572 89 34 of 06 - 21 85 59 92

www.interslot.nl

of

Slotenservice Meijer

045 - 561 03 76

www.slotenservice-meijer.nl

Terug
Terug
Vinco Wonen