Vrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
Vrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
TestVrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!

Inclusiviteit

Vincio Wonen wil prettig wonen mogelijk maken voor alle mensen.

Onze missie

Wonen in een fijne buurt, waar mensen prettig samenleven en elkaar respecteren: wij gunnen het iedereen. Een plek waar je je goed en veilig voelt. Vincio Wonen ziet het als een van haar kerntaken om te werken aan veilige, leefbare wijken en buurten. Inclusieve buurten, waar iedereen meetelt en iedereen gelijke kansen heeft bij het vinden van een thuis.

Iedereen telt mee

Als sociale verhuurder zijn wij er in het bijzonder voor mensen en huishoudens met een kleine beurs. Daar ligt onze opdracht. En die voeren wij uit voor jong en oud, alleenstaand, koppel en gezin.

Een inclusieve woningcorporatie

Onze opdracht als inclusieve corporatie gaat verder dan verhuren alleen. Inclusiviteit betekent ook dat wij bereikbaar willen zijn voor iedereen en dat onze dienstverlening toegankelijk is voor iedereen. Hiervoor doen wij graag iets extra’s.

Wij willen bereikbaar zijn voor iedereen

  • Ons kantoor aan de Heisterberg is drempelloos toegankelijk voor mensen met een visuele of fysieke beperking en voor mensen die gebruik maken van loophulpmiddelen. Mocht u moeite hebben bij de deur? Onze medewerkers staan bij de ontvangstbalie klaar om u verder te helpen.

Wij willen toegankelijk zijn voor iedereen

  • In onze communicatie maken wij gebruik van video’s en visualisaties. Daarmee maken wij informatie toegankelijker voor mensen die moeite hebben met lezen.
  • De video’s worden ondertiteld. De informatie komt daardoor nog beter over.
  • Op elke pagina op onze website bevindt zich een ‘printknop’ waarmee de informatie op de pagina makkelijk geprint kan worden. Heeft iemand zelf geen computer of toegang tot internet? Dan staat onze klantenservice (tel. 045 - 522 32 55) klaar om de pagina te printen.
  • Op onze website kunnen bezoekers een taal kiezen die ze willen. De tekst op de website wordt dan live vertaald.

Respect voor elkaar

We vinden gendergelijkheid, diversiteit en inclusie belangrijk. Alle bewoners en medewerkers moeten zich welkom voelen en geaccepteerd voelen bij Vincio Wonen. Daar werken wij in onze eigen organisatie aan en daar werken we samen met onze huurders aan. 

Terug
Terug
Vinco Wonen