Op dinsdag 27 april (Koningsdag), woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag) en op donderdag 13 en vrijdag 14 mei (Hemelvaartsdag) is Vincio Wonen gesloten
Op dinsdag 27 april (Koningsdag), woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag) en op donderdag 13 en vrijdag 14 mei (Hemelvaartsdag) is Vincio Wonen gesloten

Een klacht indienen

Vincio Wonen hecht veel waarde aan tevreden huurders. Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Of bent u van mening dat u onjuist bent behandeld? Dan horen wij dat graag van u.

Zoektermen: klacht, probleem, klachten, aanklacht, beklag, bezwaar

 • Stap 1: uw klacht indienen
  U kunt uw klacht melden via onze Klantenservice via 045 - 522 32 55, [email protected] of het contactformulier. Hopelijk lukt het ons om uw klacht met de betreffende medewerker of zijn/haar leidinggevende direct op te lossen.

  Ik wil een klacht indienen
   
 • Stap 2: formele klacht indienen
  Als het niet lukt om de klacht informeel op te lossen, kunt u een formele klacht indienen. Hiervoor stuurt u een e-mail naar [email protected]. Na ontvangst neemt de directeur-bestuurder uw klacht in behandeling. Binnen 4 weken heeft u een schriftelijk antwoord. Meestal is het probleem hiermee verholpen.
   
 • Vincio Wonen zoekt aansluiting bij de regionale klachtencommissie. Wij publiceren hier op korte termijn meer over op de website.

Goed om te weten!

Eventuele klachten over huurprijsaanpassingen en/of servicekosten dient u niet in bij de klachtencommissie, maar bij de landelijke Huurcommissie. 

Bent u het niet eens met de jaarlijkse huurverhoging? Vertoont uw woning ernstige gebreken? Of wilt u bezwaar maken tegen de afrekening servicekosten? Bespreek het eerst met Vincio Wonen. Komen we er samen niet uit, dan kunt u een onderzoek laten instellen door de landelijke huurcommissie. Kijk voor meer informatie op: www.huurcommissie.nl.

Terug
Terug
Vinco Wonen