Vrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
Vrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
TestVrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!

Project Beemdenborg

Aantal woningen: 24


Over dit project

Tussen de Aldenhofstraat en Pastoor Schleidenstraat worden 24 nieuwe appartementen gebouwd. De bouwpartner van Vincio Wonen is Vlassak Aannemingsmaatschappij BV.

Wat gaan we doen?
 

De appartementen die gebouwd worden zijn duurzaam. Ze hebben energielabel A+++, zonnepanelen, een warmtepomp en er is geen gasleiding aanwezig. Koken gebeurt elektrisch en de woning wordt verwarmd met vloerverwarming (met zoneregeling per ruimte). In de badkamer is naast de vloerverwarming ook een zogenaamde handdoekradiator. Bijzonder bij dit appartementencomplex is dat de parkeerplaatsen niet in de kelder van het gebouw zijn, maar op maaiveld niveau. De berging is op dezelfde verdieping als de woning. De appartementen zijn levensloopbestendig, dus rolstoel of rollator toegankelijk.

De woningen zijn sociale huurwoningen (DAEB). De inschrijving op de woningen vindt straks plaats via de website Thuis in Limburg (www.thuisinlimburg.nl).

Voor de naamgeving van het appartementencomplex is een wedstrijd onder omwonenden uitgeschreven. De naam van de appartementen wordt Beemdenborg en deze naam is ingezonden door de heer Van Dormalen.

Onderstaand een impressie van de nieuwe appartementen:

Wat bouwen we?

 • 24 appartementen
 • 2 slaapkamers
 • 4 woonlagen met galerij.
 • Ruime balkons
 • Berging op etagevloer
 • Parkeerplaatsen op maaiveld
 • Energielabel A+++
 • Geen gas, wel zonnepanelen en warmtepomp
 • DAEB woningen

Woont u in de omgeving van dit project en ervaart u overlast?

Woont u in de buurt Beemdenborg en ervaart u meer overlast dan je mag verwachten bij een bouw? Of ziet u mensen rond het bouwterrein die er niet thuishoren? We horen het graag van u.


 

Nieuwsbrieven
 Veelgestelde vragen

 • Wat gebeurt er met de waterbuffer?

  Op het bouwterrein is in het verleden een waterbuffer aangelegd. Deze zorgde ervoor, dat de parkeergarage van Grevengoed niet volliep bij hevige regenval. Door de aanleg van de bouwweg en de fundering van Beemdenborg is deze waterbuffer verdwenen. Er komt een nieuwe waterbuffer zodat ook in de toekomst overtollig regenwater kan worden afgevoerd.

 • Welke overlast kan ik verwachten?

  Het inrichten van het bouwterrein start in juli en begin september starten we met de bouwwerkzaamheden. Het vrachtverkeer rijdt via de Aldenhofstraat (inrit) naar de Pastoor Schleidenstraat (uitrit). Grote vrachttransporten zullen onder begeleiding manoeuvreren om de veiligheid te borgen. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 17.00 uur.


Contact

Heeft u vragen of klachten over dit project? neem dan contact op met:


Tim Wijshoff
Projectleider wonen

Ben Scheepers
Projectleider vastgoed
Terug
Terug
Vinco Wonen