Zoekresultaten

Je zoekopdracht naar samenstelling heeft resultaten opgeleverd.

Wij heten u ook graag welkom op Thuis in Limburg!

07-04-2020

In Limburg bieden vrijwel alle woningcorporaties hun huurwoningen aan via de website ‘Thuis in Limburg’. Samen verhuren zij ruim 90.000 woningen, parkeerplaatsen en garages in onze provincie. Ook Vincio Wonen heeft zich bij Thuis in Limburg aangesloten. Zodra er bij ons een woning vrijkomt, vindt u de advertentie daarvan op www.thuisinlimburg.nl. De ‘funda’ van de huurwoningen in Limburg, zeg maar. Onze woonmakelaar Petra Hanssen geeft hier antwoord op enkele vragen over Thuis in Limburg.

Eenmalige huurverlaging 2021: goed nieuws voor veel huurders

06-04-2021

Goed nieuws voor bewoners die een sociale huurwoning bij Vincio Wonen huren en een hoge huur hebben in verhouding tot hun inkomen. Mogelijk krijgt u eenmalig een huurverlaging. We leggen graag uit hoe deze eenmalige huurverlaging werkt. Het belangrijkste: als u voldoet aan de voorwaarden, krijgt u de huurverlaging vanzelf. U hoeft daar niets voor te doen.

Zwanger of kindje gekregen | Vincio Wonen

…Wij raden u aan om elke verandering in de samenstelling van uw huishouden op tijd te melden!…

Medehuurder | Vincio Wonen

…ogpunt voldoende waarborg kan bieden voor nakoming van de huur * Een huishoudsamenstelling tussen ouders en kinderen wordt doorgaans niet als duurzaam gekwalificeerd: kinderen gaan namelijk …

Toon alle zoekresultaten

Terug
Terug
Vinco Wonen