26 okt | Nieuws

Tapas tas

Vincio Wonen bestaat 100 jaar. Deze grote mijlpaal vieren we met onze huurders. En omdat de jarige trakteert, zijn afgelopen week om precies te zijn 2.340 Tapas tassen bezorgd bij alle bewoners van Vincio Wonen. De Tapas tas zit vol lekkere hapjes, waarvan bewoners samen met het gezin of buren van kunnen genieten.

Het was een hele operatie om alle 2.340 tassen te vullen en te bezorgen. Jordy: “Dat was ons nooit gelukt zonder de ondersteuning van de harde werkers van de sociale werkplaats De Eetkamer. Dit project ondersteunt mensen met een licht verstandelijke beperking bij werk. Vier dagen lang heeft het Eetkamer-team de handen uit de mouwen gestoken om alle tassen netjes in te pakken. Complimenten daarvoor!

Facilitair coördinator Suzanne Boesten en data-analist Jordy Raets zijn het kloppend hart van de jubileumactie. Het plan was om de bezorging door alle medewerkers van Vincio Wonen te gaan doen. "Het blijft jammer dat we de bezorging niet zelf hebben kunnen doen. Het hele team zou meedoen. Ook de mensen die normaal op kantoor zitten, zoals ik. Ik verheugde mij op het praatje aan de voordeur. De coronamaatregelen maakten dit onmogelijk en te risicovol. Daarom een wens vanaf een afstand.

Uiteindelijk is de verrassing voor de huurders er niet minder om”, lacht Jordy. “Mensen hebben van de tapas genoten. Daar ging het ons om.” De reacties zijn hartverwarmend.

www.deeetkamerhoensbroek.nl

Terug
Terug
Vinco Wonen