Op donderdag 8 december is ons kantoor vanaf 15.00 uur gesloten i.v.m. een kerstbijeenkomst
Op donderdag 8 december is ons kantoor vanaf 15.00 uur gesloten i.v.m. een kerstbijeenkomst
TestOp donderdag 8 december is ons kantoor vanaf 15.00 uur gesloten i.v.m. een kerstbijeenkomst
11 nov | Nieuws

Woningen van Vincio Wonen krijgen rookmelder(s)

Brand. We moeten er niet aan denken. Toch komt het voor. De brandweer krijgt duizenden meldingen per jaar. Soms is er alleen materiële schade, maar er vallen ook slachtoffers. Een goed werkende rookmelder kan bij woningbrand levens redden. Daarom gaat Vincio Wonen in woningen rookmelders plaatsen.

Komen we ook bij u? 

Vincio Wonen volgt de richtlijnen van de overheid en bezoekt alle woningen die gebouwd zijn voor 2003. Ook als u al één of meerdere rookmelders in huis heeft komen wij bij u langs. Om het bezoek aan uw woning zo veilig mogelijk te laten verlopen, zullen de monteurs zich houden aan de geldende coronamaatregelen van de Rijksoverheid. 

Wat doet een rookmelder? 

Als u slaapt, ruikt u niets. Alleen uw gehoor werkt nog. Daarom is een rookmelder zo belangrijk. Het geluid zorgt ervoor dat u tijd heeft om huisgenoten te waarschuwen en te vluchten. Een rookmelder kan dus uw redding zijn.  

Onze onderhoudsmonteur maakt een afspraak 

  • Woont u in Hoensbroek, dan wordt u gebeld door een medewerker van GrausBouw BV. 
  • Woont u in Heerlen, dan wordt u gebeld door een medewerker van Wierts BV.  

Waar komt de rookmelder te hangen? 

We volgen de richtlijnen van de producent en brengen de rookmelder aan in een zogenaamde ‘verkeersruimte’. Bijvoorbeeld de hal of de overloop. Deze ruimtes hebben een luchtdoorstroming en vangen als eerste rook op. 

Moet ik voor de rookmelder betalen? 

Nee hoor. Deze service is gratis voor u. Wel vragen wij u de rookmelder regelmatig te onderhouden en regelmatig te testen. Meer informatie hierover vindt u in het montagevoorschrift dat de monteur bij u achterlaat. 

Klik hier voor het montagevoorschrift

Terug
Terug
Vinco Wonen