17 dec | Nieuws

Woningzoekende bij Vincio Wonen?

Het aanbod op de website van Vincio Wonen komt te vervallen. Vanaf 18 december 2019 gaan wij onze woningen, die beschikbaar komen voor de verhuur, aanbieden via ‘Thuis in Limburg’ (TIL).

Wij vinden het belangrijk, om mensen die op zoek zijn naar een woning, zo goed mogelijk te helpen. Daarom gaan wij vanaf 18 december 2019 onze woningen, die beschikbaar komen voor de verhuur, aanbieden via ‘Thuis in Limburg’ (TIL). Het aanbod op onze website komt dan te vervallen.

Bent u op dit moment al woningzoekende bij Vincio Wonen?

Vincio Wonen zorgt ervoor dat uw huidige inschrijving bij Vincio Wonen wordt overgezet naar ‘Thuis in Limburg’. Daarom kunt u op dit moment uw gegevens niet meer bijwerken en tot 14 januari 2020 niet met uw account op woningen reageren.

Op het moment dat uw account wordt overgezet krijgt u hierover een mail. In deze mail wordt ook uitgelegd welke stappen u zelf nog moet ondernemen. Heeft u al een inschrijving bij ‘Thuis in Limburg’? Dan blijft het account met de langste inschrijfduur bewaard.

Vanaf 14 januari 2020 kunt u via ‘Thuis in Limburg’ weer reageren op o.a. de woningen van Vincio Wonen. Wij zorgen ervoor dat woningen die in de periode van 18 december 2019 tot 14 januari 2020 (de periode dat u even niet kan reageren) beschikbaar komen na 14 januari 2020 op de site van Thuis in Limburg blijven staan zodat u tijd heeft om ook op deze woningen te reageren.

Heeft u nog geen woningzoekende account?

Het is voor nieuwe woningzoekende niet meer mogelijk om op onze website een woningzoekende account aan te maken. Wij verwijzen u graag al naar de website van ‘Thuis in Limburg’. Al onze woningen worden vanaf 18 december 2019 via ‘Thuis in Limburg’ gepubliceerd, u kunt dan via ‘Thuis in Limburg’ op onze woningen reageren.

Terug
Terug
Vinco Wonen