Vrijdag 30 september is ons kantoor gesloten i.v.m. een personeelsbijeenkomst. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
Vrijdag 30 september is ons kantoor gesloten i.v.m. een personeelsbijeenkomst. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
TestVrijdag 30 september is ons kantoor gesloten i.v.m. een personeelsbijeenkomst. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!

Zoekresultaten

Je zoekopdracht naar partner heeft resultaten opgeleverd.

Even voorstellen: Vincio Wonen

20-11-2019

Een nieuwe naam. Een nieuwe huisstijl. Aan het einde van 2019 nemen we afscheid van De Voorzorg. En op de drempel van 2020, in het jaar van ons 100-jarige bestaan, verwelkomen we Vincio Wonen. De toekomst. We zijn trots op onze veranderde organisatie, die nu bekroond wordt met een heel nieuwe uitstraling. De kers op de taart. Hier zetten we de belangrijkste veranderingen voor u op een rij.

Activiteitenlocatie De Weijenberg naar Heerlen STAND-BY!

04-12-2020

Woningcorporatie Vincio draagt het beheer van de ontmoetings- en activiteitenlocatie in De Weijenberg vanaf 1 december over aan Heerlen STAND-BY! De Heerlense zorg- en welzijnscoöperatie is van plan om de activiteiten in deze drukbezochte ontmoetingsplek in de Hoensbroekse wijk Mariarade uit te breiden.

Overlijden | Vincio Wonen

…oofdhuurder van de woning als: Er sprake is van een huwelijk of een geregistreerd partnerschap Als de medehuurder kan aantonen dat hij of zij minstens 2 jaar op uw adres ingeschreven staat…

Samenwonen of trouwen | Vincio Wonen

…icht van het woonverleden van uw partner als er geen sprake is van een geregistreerd partnerschap of huwelijk; u vraagt dit overzicht op uit de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) van uw g…

Toon alle zoekresultaten

Terug
Terug
Vinco Wonen