Zoekresultaten

Je zoekopdracht naar verhuurd heeft resultaten opgeleverd.

Een kwestie van geluk

14-11-2019

Zeswegen-Nieuw Husken. In februari 2011 ging Leo Römgens met pensioen. Drie maanden later verhuisde hij van een appartement in Schaesberg naar een gezinswoning in Nieuw-Husken en kwam de Schotse collie Ace in zijn leven. “Al mijn toekomstplannen die ik tijdens mijn werkzame leven bij de Belastingdienst had, waren hiermee uitgekomen. Ik noem het een kwestie van geluk hebben.”

Wij heten u ook graag welkom op Thuis in Limburg!

07-04-2020

In Limburg bieden vrijwel alle woningcorporaties hun huurwoningen aan via de website ‘Thuis in Limburg’. Samen verhuren zij ruim 90.000 woningen, parkeerplaatsen en garages in onze provincie. Ook Vincio Wonen heeft zich bij Thuis in Limburg aangesloten. Zodra er bij ons een woning vrijkomt, vindt u de advertentie daarvan op www.thuisinlimburg.nl. De ‘funda’ van de huurwoningen in Limburg, zeg maar. Onze woonmakelaar Petra Hanssen geeft hier antwoord op enkele vragen over Thuis in Limburg.

Wilt u uw woning ruilen?

… ruil plaatsvindt tussen een woning van Vincio Wonen en een andere verhuurder. Deze verhuurdersverklaring mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Inkomensgegevens van beide hoofdhuurders en hun pa…

Reparatieverzoek indienen | Vincio Wonen

…aamheden zelf uit te voeren. In de voorwaarden van uw huurcontract leest u meer hierover. Op de website van Rijksoverheid ziet u overzichtelijk welke klusjes u zelf moet doen. Klik hier om de website te bezoeken.  

Toon alle zoekresultaten

Terug
Terug
Vinco Wonen