Vrijdag 17 maart is ons kantoor gesloten i.v.m. een personeelsbijeenkomst. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
Vrijdag 17 maart is ons kantoor gesloten i.v.m. een personeelsbijeenkomst. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
TestVrijdag 17 maart is ons kantoor gesloten i.v.m. een personeelsbijeenkomst. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!

Zoekresultaten

Je zoekopdracht naar sleutel heeft resultaten opgeleverd.

Een onverwacht telefoontje

08-11-2019

De Dem. Begin oktober kreeg Bettina Bovens (42) de sleutel van haar nieuwe woning in Hoensbroek. Het telefoontje dat zij in aanmerking kwam voor dit huis kwam totaal onverwacht. Het tempo waarop de woning werd opgeknapt verbaasde haar nog meer. “Nog geen twee weken later had ik de sleutel in mijn handen en kon er verhuisd worden.”

Update: hoe gaan we om met het coronavirus?

28-05-2020

Graag informeren wij u over hoe wij omgaan met het coronavirus. Uw gezondheid, die van onze collega’s en relaties staan natuurlijk voorop. Daarom willen we verspreiding van het virus zoveel mogelijk voorkomen. Daar gaat u mogelijk wat van merken.

Jezelf buitengesloten

…denk je dat je de sleutels vergeten bent. Hoe kom je weer binnen? Wanneer u zich buitensluit bij uw woning, kan Vincio Wonen u helaas niet helpen. Wij hebben geen reservesleutels van uw woning…

Huur opzeggen | Vincio Wonen

…e dag van de huurovereenkomst bij u langs voor de eindinspectie. Dan levert u ook de sleutels in. Bijvoorbeeld: U zegt op 17 juni de huur bij ons op. Op zijn vroegst eindigt de huurovereenko…

Toon alle zoekresultaten

Terug
Terug
Vinco Wonen