Vrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
Vrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!
TestVrijdag 7 juni is ons kantoor gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar!

Huur betalen

Bij Vincio Wonen betaalt u de huur voor de komende maand vooruit. Dat betekent dat we de huur vóór of uiterlijk op iedere eerste dag van de maand ontvangen moeten hebben. U kunt de huur op verschillende manieren betalen. De meeste mensen doen dit via automatische incasso.

Betalen via een machtiging / automatische incasso

Dit is voor iedereen de veiligste en makkelijkste manier om de huur te betalen. Bij het afsluiten van uw huurovereenkomst tekent u een machtiging voor automatische incasso. Daarmee geeft u Vincio Wonen toestemming om elke maand het bedrag van uw huur van uw bankrekening af te schrijven. Dit heeft als voordeel dat u niet zelf hoeft op te letten en u de huur automatisch op tijd aan ons betaalt. Eventuele wijzigingen in de huurprijs, worden ook automatisch verwerkt. 


Betaalt u nog niet via automatische incasso, maar u wilt dit wel gaan doen?
Om een automatische incasso te regelen hebben wij een SEPA-machtiging nodig. U kunt dit formulier hieronder downloaden en het ingevulde formulier opsturen naar Vincio Wonen, Postbus 40, 6430 AA Hoensbroek. Of u geeft het persoonlijk bij ons af.


Via internetbankieren of pin

Als er iets mis is gegaan met de automatische incasso kunt u de huur aan ons overmaken via internetbankieren. Bij Vincio Wonen moet de huur vóór of uiterlijk op iedere eerste dag van de maand betaald zijn. Zorg er als u de huur zelf overmaakt voor dat u binnen de betaaltermijn betaalt. Anders krijgt u een herinnering. In enkele gevallen kunt u de huur ook op ons kantoor pinnen. Neem voor vragen hierover contact op met onze Klantenservice via 045 – 522 32 55.

Problemen met het betalen van de huur?

Als u problemen heeft met het op tijd betalen van de huur, dan denken wij graag met u mee! Om achterstanden te voorkomen is het belangrijk dat u tijdig aan de bel trekt en contact met ons opneemt. Dat kan telefonisch via 045 – 522 32 55. Of u komt langs in ons kantoor. Wij helpen u graag en zoeken samen met u naar een gepaste betalingsregeling.

Terug
Terug
Vinco Wonen