Op donderdag 13 en vrijdag 14 mei (Hemelvaart) en maandag 24 mei (Pinksteren) is Vincio Wonen gesloten
Op donderdag 13 en vrijdag 14 mei (Hemelvaart) en maandag 24 mei (Pinksteren) is Vincio Wonen gesloten

Huur betalen

Bij Vincio Wonen betaalt u de huur voor de komende maand vooruit. Dat betekent dat we de huur vóór of uiterlijk op iedere eerste dag van de maand ontvangen moeten hebben. U kunt de huur op verschillende manieren betalen. De meeste mensen doen dit via automatische incasso.

Betalen via een machtiging / automatische incasso

Dit is voor iedereen de veiligste en makkelijkste manier om de huur te betalen. Bij het afsluiten van uw huurovereenkomst tekent u een machtiging voor automatische incasso. Daarmee geeft u Vincio Wonen toestemming om elke maand het bedrag van uw huur van uw bankrekening af te schrijven. Dit heeft als voordeel dat u niet zelf hoeft op te letten en u de huur automatisch op tijd aan ons betaalt. Eventuele wijzigingen in de huurprijs, worden ook automatisch verwerkt. 


Betaalt u nog niet via automatische incasso, maar u wilt dit wel gaan doen?
Om een automatische incasso te regelen hebben wij een SEPA-machtiging nodig. U kunt dit formulier hieronder downloaden en het ingevulde formulier opsturen naar Vincio Wonen, Postbus 40, 6430 AA Hoensbroek. Of u geeft het persoonlijk bij ons af.


Via internetbankieren of pin

Als er iets mis is gegaan met de automatische incasso kunt u de huur aan ons overmaken via internetbankieren. Bij Vincio Wonen moet de huur vóór of uiterlijk op iedere eerste dag van de maand betaald zijn. Zorg er als u de huur zelf overmaakt voor dat u binnen de betaaltermijn betaalt. Anders krijgt u een herinnering. In enkele gevallen kunt u de huur ook op ons kantoor pinnen. Neem voor vragen hierover contact op met onze Klantenservice via 045 – 522 32 55.

Problemen met het betalen van de huur?

Als u problemen heeft met het op tijd betalen van de huur, dan denken wij graag met u mee! Om achterstanden te voorkomen is het belangrijk dat u tijdig aan de bel trekt en contact met ons opneemt. Dat kan telefonisch via 045 – 522 32 55. Of u komt langs in ons kantoor. Wij helpen u graag en zoeken samen met u naar een gepaste betalingsregeling.

Terug
Terug
Vinco Wonen